opc_loader
Cadeauverpakking

Bestellingen bij AIBY worden altijd gratis verpakt als cadeau. Extra leuk om te ontvangen dus, of juist makkelijk om weg te geven!

Print deze pagina:

Algemene Voorwaarden

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Aiby zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaardt.

BETALEN
De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en een bijdrage in de verzendkosten wordt voorafgaand aan u duidelijk gemaakt. Alle sieraden worden zorgvuldig verpakt voor de verzending en worden geleverd in een sieradenbuideltje. Deze is bij de prijs inbegrepen. 

U kunt in onze webwinkel betalen door middel van iDEAL of Bancontact/MisterCash (België). Betaling onder rembours is niet mogelijk. Bij betalingen via iDEAL en Bancontact/MisterCash gaat uw bestelling doorgaans binnen 1-2 werkdagen op de post.

BEZORGEN
Uw pakketje wordt verstuurd via PostNL in een neutrale envelop met bubbeltjesplastic.
Indien u heeft gekozen voor de optie Standaard (géén Track & Trace) ontvangt u de bestelling via brievenbuspost. Als u kiest voor Track & Trace krijgt u van ons een code waarmee u uw pakketje kunt volgen en ontvangt u uw pakketje in de brievenbus. Wij adviseren altijd te kiezen voor Track & Trace. Zendingen zonder Track & Trace zijn volledig op eigen risico.

België
Voor bestellingen uit België kunt u kiezen voor twee verzendmogelijkheden:
- B Post (brievenbustpost): €3,45 (uw bestelling wordt als brievenbuspost verzonden)
- Pakketpost België (aangetekend): €11,- (uw bestelling wordt als pakket verzonden. U kunt uw pakketje volgen en moet tekenen voor ontvangst)

De door Aiby opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Wij wijzen u er nadrukkelijk op dat Aiby niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies van onaangetekende zendingen door PostNL.

VEILIG VERZENDEN
Alle sieraden worden verstuurd in een blanco envelop met bubbeltjesplastic, waarin de sieraden goed beschermd zijn onderweg.  U vindt op deze envelop wel ons adres en postcode, maar géén vermelding van ‘sieraden’ of iets dergelijks, dit i.v.m. de veiligheid en het verkleinen van de kans op vermissing onderweg. 

Mocht uw sieraad beschadigd aankomen, dan valt dit onder de garantie. U kunt dan een e-mail sturen naar info@aiby.nl, en wij zorgen voor een correcte afhandeling. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Garantie & Retourneren.

GARANTIE
Bij Aiby heeft u drie maanden garantie op het stuk gaan van sluitingen en onderdelen.

Uitgesloten van garantie zijn:
- Natuurlijke slijtage van materialen
- Vlekken of verkleuring veroorzaakt door parfum, bodylotion, haarlak of huidvet
- Verkleuring of defecten van het materiaal veroorzaakt door contact met vocht of het bewaren van sieraden in een vochtige ruimte.

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat niet-edelmetalen onderdelen kunnen verkleuren bij contact met water. Wij adviseren daarom met klem om sieraden niet in de badkamer of andere vochtige ruimtes te bewaren.

Mocht er zich een defect voordoen, neem dan direct contact met ons op via info@aiby.nl. Wij bepalen dan of er sprake is van garantie.
 

RETOURNEREN
Alle sieraden van Aiby worden handgemaakt en er wordt veel gebruikgemaakt van natuurproducten zoals edelstenen, schelp of hout en kunnen daarom iets afwijken van de getoonde foto's. 

Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. Mocht het ontvangen item niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u het binnen deze 14 dagen retourneren. 

RETOURFORMULIER
Om een bestelling te retourneren dient u ons retourformulier in te vullen en aan uw retourzending toe te voegen.

Download hier het retourformulier

Stuur de bestelling in de originele verpakking en samen met het retourformulier naar:

Aiby
Nieuwpoortslaan 154
1815 LS Alkmaar 

Of mail een digitale versie naar: info@aiby.nl

Bij retourneren krijgt u het aankoopbedrag van het sieraad terug, maar de verzendkosten zijn voor uw rekening.

Let op: uit hygiënische overwegingen kunnen oorbellen niet geruild of geretourneerd worden.

Indien er tijdens het transport een defect aan het sieraad is ontstaan, kunt u dit melden en het product terugsturen. Dit soort klachten dient u binnen 3 dagen na de verzending te melden middels een e-mail naar info@aiby.nl. Zodra wij het sieraad hebben ontvangen, sturen wij u een nieuw exemplaar. Indien er geen nieuw exemplaar op voorraad is, mag u voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitzoeken.

Als het sieraad in goede staat door u wordt ontvangen, maar er later een defect ontstaat, krijgt u in bepaalde gevallen garantie op onderdelen en sluitingen. Indien een defect binnen deze bepalingen valt en het artikel nog voorradig is, wordt deze kosteloos omgeruild. Indien het artikel niet meer in het assortiment zit, mag u voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitzoeken.


PRIVACY
Indien u een bestelling plaatst bij Aiby, hebben wij uw naam, factuur- en leveradres, telefoonnummer en uw e-mailadres nodig. Tevens bestaat er de mogelijkheid om u aan te melden voor de nieuwsbrief van Aiby, om u in de toekomst op de hoogte te houden van nieuwe collecties of interessante aanbiedingen. Uw telefoonnummer wordt uitsluitend gebruikt om contact te kunnen opnemen over uw bestelling en zal niet voor promotionele doeleinden worden gebruikt. 
Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit verstrekken aan derden.
 

WAARSCHUWING
Sieraden van Aiby zijn door de kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen.

Menu